Bedringsfaktorer

Høstdager som gir energi

Når jeg ble diagnostisert som kronisk syk, så opplevde jeg det som veldig alvorlig. Da er det ekstra godt å ta med seg fine dager som dette.
Høstdag som gir kroppen energi
Skogen finner jeg skjønnest i høstgeniets fantasi, og ikke, når den står som grønnest. Bjørnstjerne Bjørnson
Høstdag i Vågen

Skap god energi

Det er så enormt viktig å få disse dagene, skape god energi og ikke minst skape gode minner som jeg tar med meg til kalde, tunge og smertefulle dager. Disse dagene er utrolig verdifulle! Jeg har mange dager som er dårlige. Men så får jeg disse dagene, hvor jeg er  i god form og hvor jeg får være ute og nyte dette fine været. Jeg kjenner på den skarpe, rene luften, jeg nyter alle de vakre fargene, jeg ser blader som faller på bakken og jeg kjenner duften av mose og jord.  Jeg kjenner kroppen er smidig og stegene er lette. Jeg tar til meg alt, og tenker det er godt å leve. Fibromyalgi er utbredt og preges av vedvarende smerter. Smertene kan komme og gå, og de kan vandre rundt i kroppen. Mange med denne sykdommen kan også føle seg utmattet og ha store søvnproblemer. Symptomene kan variere i intensitet, og ofte forverres de av stress. Derfor prøver jeg å finne rom for positivt påfyll. Dette hjelper meg å lindre plagene mine og jeg kan kjenne på det gode livet har å by på. Dette gir meg en mestringsfølelse og smertene forsvinner for en stakket stund.

Morgenstemning

En vakker høstmorgen som er fantastisk å kunne stå opp til. Tenk å ha denne utsikten rett utenfor husdøra mi.
Og når jeg kan stå opp tidlig til en så vakker høstdag som dette, da kan jeg kjenne at denne dagen blir god. Jeg tenker at denne dagen skal jeg nyte, denne dagen skal jeg ta med meg.

NB! Vil informere om at jeg har byttet “bloggplattform” – derfor er designet endret. Det er enda ikke ferdig utarbeidet og dere vil derfor oppleve at linker og menyer ikke er som de skal. Men dette jobber jeg mye med og jeg håper at jeg til slutt kan gi dere en god opplevelse her inne på bloggen min. 

God helg til dere alle.

Hei jeg heter Gro Anita og velkommen til bloggen min. Her vil jeg prøve å gi inspirasjon, støtte og vise et lite bilde på hvordan det kan være å leve med fibromyalgi. Vi er mange og jeg er en av de! Fibromyalgi har mange tabu og er en sykdom som er vanskelig å diagnostisere, og det finnes fremdeles ingen kur. Men det er mange ting som kan gjøre hverdagen bedre, det er bare litt vanskelig å finne den riktige veien. Jeg har levd med diagnosen siden 2009, men sykdommen har jeg mest sannsynlig hatt i mange flere år. Det har vært en lang reise fra det å kanskje tro at man ikke er helt frisk, til å få tilstanden definert. Veien for å lære hvordan å leve med denne sykdommen har vært kronglete, noe jeg åpent og ærlig kan si den fremdeles er. Med denne bloggen vil jeg gi dere et lite innsyn i mitt liv på hvordan denne sykdommen gir meg og mine pårørende utfordringer på godt og vondt. Og hvem vet, kanskje vi kan gi noe tilbake til hverandre.

2 Comments

  • Linda Mari Heggem

    Så godt med slike vakre høstdager 😘 Og godt å kjenne at kroppen spiller på lag.Jeg har også hatt en sånn dag i dag,Gro 🤗Måtte det bare vare en stakket stund til 😍Riktig hod helg,og en klem til deg 😊

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Hopp til verktøylinje